عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اولیانوف: در مرحله آخر مذاکرات برجامی هستیم

نماینده روسیه در مذاکرات رفع تحریم ها در مصاحبه المیادین گفت:در مرحله آخر مذاکرات برجام هستیم. بیایید امیدوار باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 07
کد خبر: ۱۴۵۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی وین، در مصاحبه جدید خود با المیادین از پیشرفت در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای کشورمان خبر داد.

اولیانوف در این مصاحبه با بیان آن‌که به نظر می‌رسد مذاکرات برجامی با پیشرفت خوبی مواجه شده است، گفت: «در مرحله آخر مذاکرات برجام هستیم. بیایید امیدوار باشیم.»

نماینده روسیه ساعاتی پیش پس از دیدار با «انریکه مورا» هماهنگ کننده اتحادیه اروپا، نیز پیامی توییتری منتشر کرده و نوشته بود: «به نظر می‌رسد در حال پیشرفت هستیم. به امید موفقیت. صحبت‌ها درباره رد شدن پیش‌نویس اتحادیه اروپا برای احیای برجام درست نیست و آن را به شکل جمعی مورد بحث قرار داده‌اند.»

از طرفی مقام‌های آمریکایی همچنان در حال اتهام‌زنی علیه ایران هستند و نسبت به خروج یک‌جانبه این کشور از برجام بی‌توجه مانده‌اند، به طور مثال، امروز «کالین کال» معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاسی، مدعی شد: «۴ کشور ایران، روسیه، چین و کره شمالی مانع دستیابی به توافق هستند.»

شب گذشته نیز «پیتر استانو» سخنگوی ارشد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در نشستی خبری اعلام کرد: «زمان آخرین تلاش‌ها برای دستیابی به توافق فرا رسیده و اتحادیه اروپا امیدوار است که مذاکرات وین به زودی به توافق برسد، زیرا همه گزینه‌ها به پایان رسیده است.»

اما در مقابل «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، در سخنرانی خود در نشست آسه‌آن با تأکید بر مشروعیت موضع ایران در توافق هسته‌ای، اعلام کرد «طرح آمریکا درباره برجام غیرقابل قبول است.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده